Prezenteri i predavači

Ary Marques - ITA
Italijanski fitnes i plesni duh Brazila...

Rođeni brazilac se smatra jednim od najvećih predstavnika nove generacija u fitnesu. Prezenter na najvećim fitnes konvencijama, veoma je cenjen zbog brzine kojom obučava vežbače. Trostruki prvak sveta u sportskom aerobiku; Sedam puta šampion Brazila; Prva mesta na raznim international Open takmičenjima; Osamnaest puta šampion Italije pojadinačno, u paru i u troje; Trener italijanskog tima na Šampionatu sveta u Las Vegasu.


SUBOTA 22.3.
Velika sala SC Gale / 15h / MC / AERO DANCE
Mala sala SC Gale / 17h / WS / AERO DANCE METHODOLOGY & QUEING

Web: www.reebok.com/AryMarques

_______________________________________________________________________________

George Xiros - GRE
Duša balkanska i grčka plesna stopala ...

Džordž je internacionalni prezenter poslednjih 15 godina. Veoma je popularan zabog svojih metoda i učenja kardio i step koreografija. Direktor je grupnih fitnes programa za 14 fitnes centara u Atini. Vlasnik je najvećeg fitnes kluba u Atini - L.A. Fitness. Gneralni menadžer i vlasnik StidiOne edukacije u Grčkoj. Kreator i generalni menadžer ''theConcept - Group fitness brands''. Reebok sportista za Grčku.

SUBOTA 22.3.
Metropolitan amfiteatar / 9h / PREDAVANJE / THE CONCEPT PHILOSOPHY
Metropolitan amfiteatar / 16h / PREDAVANJE / FITNESS BUSSINES IN THE TIME OF CRISIS

NEDELJA 23.3.
Mala sala SC Gale / 12h / WS / STEP FROM BASIC TO ADVANCE
Velika sala SC Gale / 15h / MC / STEP theCONCEPT

Web: www.studioone.gr

_________________________________________________________________________________

Marko Geršak - SLO 

Internacionalni priznati ekspert na polju fitnesa, sporta, prevencije i rehabilitacije. Osnivač BODIFIT programa i vlasnik lanca fitnes centara u Sloveniji. Personalni trener mnogih sportista svetske klase. Saradnik ARTHRON instituta u rehabilitaciji mišića nakon povreda i operacija. Sa Fitnes Asocijacijom Slovenije edukuje profesionalne isntruktore. Prezenter i predavač na mnogim međunarodnim kongresima za fitnes i personalni trening. 


SUBOTA 22.3.
Mala sala SC Gale / 15h / WS / PILATES CONTROLOGY

NEDELJA 23.3.
Velika sala SC Gale / 11h / MC / FLOW PILATES
Velika sala SC Gale / 17h / MC / STEPNOLOGY

Web: www.mgersak.com & www.bodifit.net

_________________________________________________________________________________

Jay Hoffman - USA

Profesor Jay Hoffman je redovni profesor sportskih nauka na Univerzitetu centralne Floride (SAD), rukovodilac instituta za sportske nauke, vodeći svetski ekspert iz oblasti sportske suplementacije i treninga snage. Predsednik National Strenght and Conditioning Association od 2009. do 2012. godine, počasni član American College of Sports Medicine, nosilac većeg broja akademskih nagrada za svoj rad. Autor preko 180 naučnih članaka u vrhunskim naučnim časopisima iz oblasti sportskih nauka, autor 8 knjiga, saradnik velikog broja vrhunskih sportista, i kompanija proizvođača sportskih suplemenata.


PETAK 21.3.
Metropolitan amfiteatar / 15.15h / PREDAVANJE /
NOVI SUPLEMENTI ZA POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE: OD REKLAME DO NAUKE

Web: http://goo.gl/LDmrQc

_________________________________________________________________________________

Marija Andrijašević - CRO
Eksplozija pozitivne energije ...

Marija je diplomirani Prehrambeni tehnolog i Biotehnolog - Nutricionista na Univerzitetu u Zagrebu i pred diplomom Kineziološkog fakulteta. Član je upravnog odbora Fitnes Učilišta, Institucije koja postavlja standarde u fitnes industriji i obučava buduće fitnes instruktore. Ona je prezenter koji će vas uzdrmati, nasmejati i ispuniti dobrim vibracijama i energijom. Internacionalni prezenter sa nastupima u Sloveniji, Austriji, Mađarskoj, Srbiji, Italiji, Španiji...


NEDELJA 23.3.
Mala sala SC Gale / 10h / WS / STEP AM
Velika sala SC Gale / 14h / MC / METABOLIC EFFECT
Mala sala SC Gale / 18h / WS / DANCE TO THE BEAT

Web: fitnes-uciliste.hr/marija-andrijasevic

_________________________________________________________________________________

Ania Wojcieszek - POL 
Pozitivni diktator ...

Internacionalni fitnes prezenter i edukator, Reebok University Poland Trainer, Jukari Fit to Flex and Fit to Fly Reebok Master Trainer (za Poljsku, Češku, Rumuniju i Bugarsku), koreograf fitnes i plesnih šou programa. Menadžer grupnih programa za veliki lanac fitnes centara Pure Jatomi Fitness. Ania je počela da pleše sa 12 godina. Konstantno se unapređuje učeći od najboljih kao što su Laure Courtellemont, Tricia Miranda, Gabriel Francisco, Tony Tzar, Tony Stone, Sir Charles. 

100% posvećenost, jedinstveni stil, harizma i osmeh!


SUBOTA 22.3.
Mala sala SC Gale / 11h / WS / ROCK YOUR BODY DANCE ELEMENTS
Velika sala SC Gale / 16h / MC / GLAMOUR LATIN DANCE
Velika sala SC Gale / 18h / MC / REGGAETON DANCE

Web: www.facebook.com/ania.wojcieszek

_________________________________________________________________________________

Sergej Ostojić - SRB 

Doktor medicinskih nauka, specijalista medicine sporta. Profesor fiziologije sporta na FSFV Univerziteta u Novom Sadu. Učesnik i rukovodilac velikog broja domaćih i međunarodnih naučnih projekata i naš najobjavljivaniji autor članaka u najprestižnijim stranim časopisima iz oblasti biomedicinskih istraživanja, fiziologije vežbanja, medicine sporta i sportske ishrane.  Član međunarodnih najvažnijih naučnih i stručnih udruženja sportske medicine - International Federation of Sports Medicine, American College of Sports Medicine, American Society of Exercise Physiology, British Association of Sport and Exercise Sciences, European Physical Conditioning Association. Stručni saradnik mnogih vrhunskih sportista, klubova i reprezentativnih selekcija u fudbalu, košarci, tenisu, plivanju, fitnesu... Predsednik UO CHESS.


PETAK 21.3.
Metropolitan amfiteatar / 16.15h / PREDAVANJE /
ISHRANA ZA MIŠIĆNU HIPERTROFIJU: DA LI SU PROTEINI NAJVAŽNIJI?

Web: www.chess.edu.rs

_________________________________________________________________________________

Sky Wellness Team - SRB

Nikola Božinić

Dugogodišnji personalni trener i menadžer u najprestižnijim Beogradskim fitnes klubovima. U decembru 2012 godine potpisuje ugovor sa vodećom svetskom fitness kompanijom Fitness First - Dubai. Trenutno Fitness menadžer u fitnes centru SkyWellness.

Kosta Pemac

Kondicioni, personalni i trener grupnih programa. Završio osnovne i master studije na DIF-u Beogradu. Osvojio pet evropskih medalja u karateu i aktivno se bavio atletikom - bacanje koplja. Svoje personalne programe bazira povećanju funkcionalne snage klijenta, mišićne hipertrofije i redukcije telesne mase.

Ivan Stanačev

Diplomirani profesor i master fizičkog vaspitanja sa Košarkaškom B licencom. Ivan veruje da je dobro pripremljen i osmišljen trening osnova svakog vežbanja a ostalo su lažne vrednosti. Samo umerenost, postupnost i racionalnost jesu put ka zdravom životu. Mozda je to put kojim se ređe ide?

Angelina Milaš

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja – trener rekreacije. Uspešni personalni i fitnes trener, animator-rekreator u dečijim kampovima i trener u školici sporta. Aktivno se bavila atletikom, plesovima i fitnesom i veruje da je posvećenost i prijatna komunikacija trenera ključ uspeha u PT.


NEDELJA 23.3.
Sky Wellness / 12h / WS / PERSONALNI PROGRAMI ZA REDUKCIJU TELESNE MASE

Web: skywellness.rs

_________________________________________________________________________________

ALFIT Momčilo Milojević & Bojana Tatić - SRB 
Go hard or go home ...

Momčilo Milojević 

Majstor borilačkih veština, instruktor specijalnih jedinica za Close Combat. Dugogodišnji reprezentativac u karateu. Prezenter grupnih fitnes programa, LesMills prezenter i PT vrhunskih sportista poslednjih 10 god. Vlasnik  Professional fitness centra u Beogradu.

Bojana Tatić

Fitness prezenter i PT u elitnim fitnes centrima u Beogradu. Trenirala je borilačke i druge sportove od malena. Predstavnik nove generacije POWER instruktora. Menadžer u Professional fitness centru i reformator programa.


SUBOTA 22.3.
Velika sala SC Gale / 17h / MC / CARDIO BOX

Web: www.facebook.com/pages/Professional-Fitness-CentarBatajnica

_________________________________________________________________________________

LES MILLS - SRB & BIH 

Sedište kompanije Les Mills Srbija nalazi se u Novom Sadu. Pokriva teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Makedonije. Cilj kompanije je popularizacija grupnog fitnesa, odnosno vežbanje u grupi. 

Ipak, znamo da je direktan kontakt – direktan kontakt. Znamo koliko takav kontakt može da okrepi, ojača, pruži energiju, izleči.

Grupni trening pospešuje socijalnu energiju, povezuje ljude koji se inače možda nikada ne bi sreli,  i stvara novu energiju i nove vrednosti.

Direktan pogled u oko i osmeh drugog bića, dok učestvujete u istoj igri, i imate isti ili sličan cilj. To je nešto što zaista menja dan. I to nije samo tih 55 minuta treninga. To je mnogo više od toga. To je energija zahvaljujući kojoj se lakše podnosi svakodnevica. To je energija zahvaljujući kojoj se svakodnevica individue menja. Postaje šarenija, bolja i kvalitetnija.

Zato smo doveli Les Mills u Srbiju.

Jer nama su potrebni svest, energija, snaga, kvalitetan smeh, rešenost i volja. I potrebno nam je da budemo zdravi i snažni telom, da bismo mogli da budemo zdravi i snažni duhom.

Zajedno možemo sve.


SUBOTA 22.3.
Metropolitan amfiteatar / 15h / PREDAVANJE Milan Ivetić / LESMILLS MANAGEMENT

NEDELJA 23.3.

Metropolitan amfiteatar 
/ 10h / WS / LM GRIT
/ 11h / WS / LM BODY BALANCE
/ 13h / WS / LM BODY STEP
/ 15h/ WS / LM BODY PUMP
/ 17h / WS / LM BODY ATTACK & BODY COMBAT

Mala sala SC Gale
/ 9h / MC / LM GRIT
/ 14h / MC / LM BODY STEP

Velika sala SC Gale
/ 12h / MC / LM BODY BALANCE
/ 16h / MC / LM BODY PUMP
/ 18h / MC / LM BODY ATTACK
/ 19h / MC / LM BODY COMBAT

Web: lesmills.rs

_________________________________________________________________________________

Michael Elpidoforou - GRE
Duša i telo u pokretu ...

AFAA Certified Group Exercise Instructor, ISTD Certified dance instructor (Associate, DFR) i The Pilates Coach Organization Certified Pilates trainer. GYROTONIC i GYROKINESIS trener, International bodyART™ instructor (by Robert Steinbacher), Sound Therapist (by Peter Hess) i Somatic Release inventor, vežbanja čiji su elementi joga, Pilates, Tai Chi, Ideokinesis i tehnike oslobađanja u modernom plesu. Plesao u nekoliko plesnih trupa: TAN dance company,  Hellenic Choreodrama, Greek National Opera i "2" dance company.


SUBOTA 22.3.
Velika sala SC Gale / 11h / MC / PILATES theCONCEPT

NEDELJA 23.3.
Velika sala SC Gale / 9h / MC / bodyART
Mala sala SC Gale / 14h / WS / PILATES REHAB FOR LOWER BACK PAIN

Web: www.studioone.gr

_________________________________________________________________________________

CrossFit - SRB

BORIS CVILINDER

Kineziolog, triatlonac (Ironman finisher), CrossFit L1 trener i prvi CrossFit Endurance i Gymnastic trener u Hrvatskoj. Dugogodisnji sportski radnik. Vlasnik i glavni trener CrossFit kluba Fanatic Box iz Zagreba.

MILOŠ DIMITRIJEVIĆ

Već 10 godina vlasnik jednog od najvećih fitnes klubova u Beogradu - Fitnes kluba Teretana. CrossFit L1 trener i zvanični CrossFit Sudija. Vlasnik i trener prvog zvaničnog CrossFit kluba u Srbiji – CrossFit Mašina. Bivši takmičar u powerliftingu i Olimpijskom dizanju tegova. Primenjuje Agatsu kettlebell sistem.

BOJAN STANOJEVIĆ

Završio Sportsku akademiju. Prisutan u fitnes industriji u Srbiji više od 10 godina kroz rad u najvećim fitnes klubovima. CrossFit L1 trener i zvanični CrossFit sudija. Učesnik međunarodnog CrossFit takmičenja u Atini 2012. godine. Glavni trener prvog zvaničnog CrossFit kluba u Srbiji - CrossFit Mašina.


SUBOTA 22.3.
Teretana SC Gale / 9h / WS Bojan Stanojević / CROSSFIT INTRO
Teretana Sc Gale / 15h / WS Boris Cvilinder / CROSSFIT ENDURANCE & GYMNASTICS

NEDELJA 23.3. 
Mala sala SC Gale / 12h / WS Miloš Dimitrijević / KETTLEBELL

_________________________________________________________________________________

Igor Jukić - CRO 

Najbolji kondicijski trener u Hrvatskoj za 2006. godinu. Autor preko 180 radova u naučnim i stručnim časopisima i zbornicima radova. Kondicijski trener u više domaćih i inostranih košarkaških klubova i selekcija košarkaške reprezentacije Hrvatske sa kojima je osvajao medalje na svetskim i evropskim košarkaškim prvenstvima. Personalni kondicijski trener više hrvatskih vrhunskih sportista. Član, osnivač i generalni sekretar Udruge kondicijskih trenera Hrvatske i European Physical Conditioning Association. Član National Strength and Conditioning Association. Osnivač i glavni urednik stručnog časopisa Kondicijski trening i predsednik organizacionog odbora međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportista.


PETAK 21.3.
Metropolitan amfiteatar / 16h / PREDAVANJE / OPTIMALNE METODE TRENINGA ZA HIPERTROFIJU MIŠIĆA: SUVREMENI STAVOVI

Web: www.kif.unizg.hr/igor.jukic

_________________________________________________________________________________

Bogdan Cvetković - Parkur Srbija - SRB 

Jedan od pionira Parkoura na Balkanu. Zajednicu "Parkour Srbija" je osnovao 2004. u funkciji edukacije (Parkour škola, radionice, humanitarne akcije) i promocije (nastupi, snimanja...). Zadnje 4 godine održava radionice i nastupe u inostranstvu (Nemačka, Švajcarska, Qatar, Hrvatska...) u saradnji sa najpoznatijim Parkour agencijama iz inostranstva a od 2012.  on postaje jedan od sedmorice sponzorisanih atleta najveće firme za proizvodnju Parkour odeće iz Švajcarske - ETRE FORT. 


SUBOTA 22.3.
Napolju / 10h / JAVNI TRENING
Teretana Sc Gale / 19h / WS / PARKOUR FITNESS

Web: www.facebook.com/ParkourSrbija 

_________________________________________________________________________________

Zumba Masterclass - SRB

Osnovan 2001, Zumba® Fitness je globalni lajfstajl brend koji ujedinjuje fitnes, zabavu i kulturu u uzbudljivu plesnu fitnes senzaciju! Zumba® Fitness časovi su takozvani ''fitnes partiji'' na kojima se stapaju optimistični svetski ritmovi sa koreografijama koje su lake za praćenje, namenjene treningu celog tela, uz osećaj zabave. Pridružite se našim licenciranim Zumba® instruktorima iz Srbije koji će vas na Zumba® Fitness Mastreclass-u svojim zanosnim koreografijama dobro oznojiti, oraspoložiti, zabaviti i odvesti u jednu potpuno drugu fitnes dimenziju!


SUBOTA 22.3.
Velika sala SC Gale / 19h / MC / ZUMBA® FITNESS MASTERCLASS

_________________________________________________________________________________

Dubravka Boškov - SRB

Završila fakultet fizičke kulture u Novom Sadu. Bivši reprezentativac i osvajač medalja na evropskim i svetskim prvenstvima  u tenisu i taekwondou. U fitnes industriji preko 20 godina, još od vremena Jane Fonda aerobika. Danas poseduje dva fitnes studia u Novom Sadu, radi kao PT i licencirani instruktor za grupne programe TRX, Zumba® Fitness, Bokwa, Spinning, Peak Pilates MVeChairs. Od 2014. postaje master Instruktor za Bodyblade® i Ugi®. 


NEDELJA 23.3.
Mala sala SC Gale / 15h / MC / BODY BLADE

Web: www.corefactory.rs

_________________________________________________________________________________

Dr Sead Malićević - SRB

Doktor medicine, magistar medicinskih nauka, specijalista medicine sporta. Omiljen kod studenata i Istaknuti predavač na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi na predmetima: Zdravstveni fitnes, Sportska medicina i Ishrana. Autor više stručnih i naučnih radova. Član mnogih stručnih udruženja i organizacionih odbora većeg broja stručnih skupova, seminara i projekata. Deset godina staža u profesionalnom fudbalu u Srbiji kao klubski lekar a kasnije i kao šef medicinske službe FK Partizan. Dve godine načelnik Odeljenja Tašmajdan Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Osnivač i vlasnik Specijalističke ordinacije medicine sporta "Malićević" na Banjici. Jedan od reformatora savremene medicine sporta u Srbiji i veliki pobornik pravilnog vežbanja za zdravlje.


SUBOTA 22.3.

Metropolitan amfiteatar / 12h / PREDAVANJE / ZDRAVSTVENI FITNES

_________________________________________________________________________________

AQUA TIM - SRB

Danijela Biočanin -  Diplomu višeg sportskog trenera stekla je 2005. godine, odbranivši diplomski rad na temu „Aqua Fitness“ i od tada u potpunosti posvećena samo ovoj oblasti fitnesa. Dugi niz godina uspešno organizuje i sprovodi  aqua fitness programe u dubokoj i plitkoj vodi. Angažovana u SRC Tašmajdan na planiranju, praćenju,  organizaciji  i edukaciji  za Aqua programe.  Svoje iskustvo i znanje za programe koji se realizuju u vodenoj sredini stekla je u zemlji i inostranstvu. 

Jovana  Vitorović  - licencirani fitnes instruktor sa višegodišnjim iskustvom u vodjenju grupnih programa u vodi i na suvom.  Radi kao aqua fitnes instruktor  poslednjih  5 godina u SRC Tašmajdan  a svoje bogato radno iskustvo stekla je i radeći kao instruktor individualnih programa.

Andja Stanković -  fitnes instruktor grupnih i inividualnih programa. Poslednjih godinu dana  u SRC Tašmajdan realizuje Aqua basic program kojim se kombinuju vežbe na suvom i u vodi za početnike i starije osobe. Specijalista za sprovodjenje programa umerenog inteziteta za relaksaciju i potpuno opuštanje  čitavog tela.


SUBOTA 22.3.
Bazen SC Gale / 10h / MC / AQUA BASIC
Bazen SC Gale / 11h / MC / AQUA DYNAMIC
Bazen SC Gale / 15h / WS / AQUA FITNESS

Web: www.facebook.com/pages/Aqua-fitness-Hidrobik-Ta

_________________________________________________________________________________

Goran Sajko - CRO

Magistar kineziologije, jedan od prvih a danas i najpoznatijih kondicionih trenera u Hrvatskoj. Prezenter i PT sa 20 godišnjim profesionalnim iskustvom u radu sa vrhunskim sportistima, reprezentacijama i rekreativcima u sportskim i fitnes klubovima. Predavač na Fitnes učilištu u Zagrebu. Veoma cenjeni predavač na temu kondicione pripreme i funkcionalnog treninga. Licencirani Crossfit level 1 trener, licencirani weightlifting trener, Functional movement screen specialist.


NEDELJA 23.3.
Teretana SC Gale / 10h / WS / METODIKA FUNKCIONALNOG TRENINGA
Sky Wellness / 14h / WS / TEHNIKA ISPRAVLJANJA DISFUNKCIJA I ASIMETRIJA KOD KLIJENATA U PT

Web: www.sajkoperformance.com

_________________________________________________________________________________

Dragan Lončar i Yoga Alijansa Srbije - SRB 

_________________________________________________________________________________

Nikola Alilomov - SRB

_________________________________________________________________________________

Stanka Pejović - SRB

_________________________________________________________________________________

Dragoljub Veljović - SRB 

_________________________________________________________________________________

Ella Landensman - IL 

_________________________________________________________________________________

Milenko Ćurčin - SRB

_________________________________________________________________________________

Nikola Alilomov - SRB

_________________________________________________________________________________

Milan Ivetić - SRB

_________________________________________________________________________________

Ninas fitness team - SRB

_________________________________________________________________________________

Nikola Ognenov - SRB

_________________________________________________________________________________

Marko Dimitrijević - SRB

_________________________________________________________________________________

Fitnes Akademija - SRB

_________________________________________________________________________________

Aikido klub Istok - SRB

_________________________________________________________________________________

Nina Stojadinović - SRB

_________________________________________________________________________________


Program | Raspored | Kontakt

Copyright © Fitnes Fest 2015. All Rights Reserved.