Fitnes Fest 2

U sklopu podrške novonastalom Savezu, vlasnici manifestacije su odlučili da Fitnes Fest 2 organizuju 13 i 14. juna 2009. godine u ime Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije uz svesrdnu pomoć Fitnes kluba Ninas kao i podršku sportskih obrazovnih ustanova.

Prezentacije, predavanja i treninzi su organizovani u prostorijama: Doma učenika Srednje železničke škole, Železničko tehničke škole u Beogradu i fitnes centra Tonus. Na ovaj način omogućeno je za sve učesnike da na jednom mestu imaju veći broj učionica, vežbaonica, fitnes centar, bazen i SPA prostore kao i prenoćište za sve koji nisu iz Beograda. 

Fitnes Fest 2 je imao 30 predavanja, 31 masterclass, 13 workshop-ova i 8 besplatnih javnih časova ( ukupno 82 aktivnosti u 8 različitih prostora paralelno tokom 2 dana). Programe su vodili 9 doktora nauka, 3 magistra, 6 inostranih prezentera i 26 najpoznatijih domaćih fitnes prezentera i predavača (ukupno 44 stručnjaka). Na događaju je bilo oko 1000 učesnika. Fitnes fest je postavio visok standard za fitnes događaje koji od tada nije dostignut.


Program | Raspored | Kontakt

Copyright © Fitnes Fest 2015. All Rights Reserved.