Prezenteri i predavači

Lorenzo SOMMO

Rođen je u Torinu 28. avgusta. Poseduje najviše akademsko zvanje u Italiji za sport i nauku o kretanju, sa masterom iz nauke o treningu. Radi u fitnesu već 15 godina. Bavio se plivanjem do 19. godine, gimnastikom, plesom i izučavao je borilačke veštine, a u duši voli jedrenje na dasci, surfing, snoubord i sve ekstremne sportove. Od 2002. počeo je da izučava Ashtanga Yogu i tehnike Pilatesa, od 2001. svake godine putuje u SAD (Njujork, Boston) da unapredi svoja znanja iz yoge i pilatesa i nauke o treningu. 2003. je radio kao educator u Endas Fitness School sa svojim BODY SCULPT PROGRAM: THE NEW MILLENIUM TONE i kao Master Trener za Gravity Training System. Od 2004. Sarađuje sa EFI SPORT MEDICINE iz San Dijega i Unimed Italia. Bio je jedan od najmlađih fitness prezentera u Italiji. Od 2007. Razvija svoj program: TRAINING R-EVOLUTION, koji je napravljen za obučavanje FUNKCIONALNOG TRENINGA U FITNESU. Svake godine uvodi inovacije u funkcionalni fitnes trening i prenosi svoje znanje na najboljim fitnes konvencijama i događajima. Radi kao internacionalni presenter i educator od 2004. (Irska, Grčka, Švajcarska, Austrija, Hrvatska, Slovenija, Rusija, Litvanija, Poljska, Turska....) Od pre dve godine deo je petočlanog Reebok Italian Testimonial for Fitness ITALIAN REEBOK TEAM.


_________________________________________________________________________________

Marija ANDRIJAŠEVIĆ

Marija je diplomirani Prehrambeni tehnolog i Biotehnolog - Nutricionista na Univerzitetu u Zagrebu i pred diplomom Kineziološkog fakulteta. Član je upravnog odbora Fitnes Učilišta, Institucije koja postavlja standarde u fitnes industriji i obučava buduće fitnes instruktore. Ona je prezenter koji će vas uzdrmati, nasmejati i ispuniti dobrim vibracijama i energijom. Internacionalni prezenter sa nastupima u Sloveniji, Austriji, Mađarskoj, Srbiji, Italiji, Španiji, Velikoj Britaniji...


_________________________________________________________________________________

Christina PANTAZOPOLOU

Kristina je diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu i sportske nauke u Atini. Poseduje mnoštvo Pilates Method sertifikata od strane priznatih organizacija. Godinama je učila sa velikim pionirima pilatesa i Senior trenerima kao što su Alan Herdman, Rael Isakovic, Elizabet Larkam, Karen Clipinger, Džulian Litlford i Lolita San Miguel, odskora pod nazivom "Alan Herdman Pilates Faculty".Takođe je pohađala seminare Hatha joge, Ashtanga - Vinyasa joge, joge tokom trudnoće, sertifikovani je edukator za pred i post natal pilates. Radi kao fitnes ekspert od 1996. i vodi edukatorske programe od 2002. Takođe je bila prezenter širom Grčke od 1997. Sada radi kao direktor edukacije i Pilates TT sertifikacije u Studio One Greek Institute of Fitness, kreator je "Pilates Concept" i "theConcept groups fitness" takođe vodi i svoj pilates & wellness studio.


_________________________________________________________________________________

Marko GERŠAK

Internacionalno priznati ekspert u polju fitnesa, sporta, prevencije i rehabilitacije. Osnivač BODIFIT programa i vlasnik lanca fitnes centara u Sloveniji. Personalni trener mnogih sportista svetske klase. Saradnik ARTHRON instituta u rehabilitaciji mišića nakon povreda i operacija. Sa Fitnes Asocijacijom Slovenije edukuje profesionalne instruktore. Prezenter i predavač na mnogim međunarodnim kongresima za fitnes i preventivni trening.


_________________________________________________________________________________

Ania WOJCIESZEK

Internacionalni fitnes prezenter i edukator, Reebok University Poland Trainer, Jukari Fit to Flex and Fit to Fly Reebok Master Trainer (za Poljsku, Češku, Rumuniju i Bugarsku), koreograf fitnes i plesnih šou programa. Menadžer grupnih programa za veliki lanac fitnes centara Pure Jatomi Fitness. Anna je počela da pleše sa 12 godina. Konstantno se unapređuje učeći od najboljih kao što su Laure Courtellemont, Tricia Miranda, Gabriel Francisco, Tony Tzar, Tony Stone, Sir Charles.
100% posvećenost, jedinstveni stil, harizma i osmeh!


_________________________________________________________________________________

Goran SAJKO

Magistar kineziologije, jedan od prvih a danas i najpoznatijih kondicionih trenera u Hrvatskoj. Prezenter i PT sa 20 godišnjim profesionalnim iskustvom u radu sa vrhunskim sportistima, reprezentacijama i rekreativcima u sportskim i fitnes klubovima. Predavač na Fitnes učilištu u Zagrebu. Veoma cenjeni predavač na temu kondicione pripreme i funkcionalnog treninga. Licencirani Crossfit level 1 trener, licencirani weightlifting trener, Functional movement screen specialist, Ground Force Method instruktor.


_________________________________________________________________________________

Gio PAP

Studio One Certified diplome: Choreography Masterworks, Group Exercise Training, Dance Specialist, Pilates, Power Cycling. Profesionalno se bavi fitnesom od 2009. i bavi se edukacijom za: Aerobic, Step, Dance Aerobic, House, Hip Hop. Osvojio je treće mesto na LEADERFIT ELECTION DU MEILLEUR ESPOIR, PRO FITNESS INTERNATIONAL 2013 Paris. Official trainer Group Exercise Leader u Studio One Institutu. Internacionalni fitnes prezenter širom Evrope. Ambassador of Reebok International in Greece.


_________________________________________________________________________________

Les MILLS

Prvi Quarterly ove godine održaće se na Fitnes Festu! 21. i 22. marta imaćete mogućnost da probate nove LesMills koreografije! Svi ljubitelji LesMillsa imaju pravo učešća!


_________________________________________________________________________________

Dragan LONČAR

Dragan Lončar je prvi u Srbiji počeo da uvodi standarde evropskih i svetskih joga asocijacija. Izgradio je sopstveni stil vežbanja i školu za instruktore, koji je nazvao Vidya Yoga – joga znanja, i registrovao ih kod Yoga Alliance (SAD) i European Yoga Alliance (Španija), najjačih joga federacija u svetu. Kao predstavnik Evropske Joga Alijanse za Srbiju i Hrvatsku okupio je sve svoje učenike - joga instruktore u Joga Alijansu Srbije. Njegovi učenici su danas među najboljim instruktorima joge u regionu. Predavač je na Fakultetu za sport i turizam u Novom Sadu.


_________________________________________________________________________________

Stekli su globalnu popularnost originalnim nastupom, prepoznatljivim stilom, jednostavnim a opet zanimljivim koreografijama. Zahvaljujuci jedinstvenoj harizmi, energiji, kreativnosti i orginalnosti, ostvarili su svetsku prepoznatljivost i milionske preglede svojih koreografija na socijalnim mrežama. Trenutno su među najtraženijim Zumba® prezenterima na internacionalnom nivou.

Nevena KOMAZEC

Licencirani instruktor grupnih fitnes programa (Fitnes Akademija) i sertifikovani personalni trener, vlasnik fitnes studija u Novom Sadu. Zumba® Fitness instruktor od 2010. godine. Prezenter na Zumba Convention u Orlandu 2013. i 2014. godine u okviru Fierce Funk Session-a nakon poziva Peppera Von-a, jednog od najpriznatijih imena u dance fitness industriji u SAD. Saradnja sa brojnim renomiranim trenerima i prezenterima različitih dance fitness stilova i programa. Internacionalni Zumba® prezenter na velikom broju Master Class-ova širom sveta.

Goran MANDIĆ

Od svoje 9. godine se bavi latino-americkim i standardnim plesovima. Ucestvovao na nacionalnim i internacionalnim takmicenjima 9 godina, uz osvojene brojne nagrade. Bio deo raznih plesnih grupa. (hip-hop, street dance i salsa). Od 2012. licencirani Zumba® Fitness instruktor, trenutno kao trener radi u Flex Fitness Centru u Novom Sadu. Od 2013. internacionalni Zumba® prezenter na velikom broju Master Class-ova sirom sveta.


_________________________________________________________________________________

Dragoljub VELJOVIĆ


_________________________________________________________________________________

Miloš DIMITRIJEVIĆ

Već više od 10 godina vlasnik jednog od najvećih fitnes klubova u Beogradu - Fitnes kluba Teretana. CrossFit L1 trener i zvanični CrossFit Sudija. Vlasnik i trener prvog zvaničnog CrossFit kluba u Srbiji – CrossFit Mašina. Bivši takmičar u powerliftingu i Olimpijskom dizanju tegova. Primenjuje Agatsu kettlebell sistem. Predsednik organizacionog odbora prvog zvaničnog međunarodnog CrossFit takmičenja u Srbiji - Serbian Throwdown 2014.

Tajana GRUJIČIĆ

Diplomirala na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu - smer fitness i aerobik, zaposlena je u CF Superbia. U sportu je od malih nogu, što preko plivanja, karatea i rukometa, pa sve do veslanja, u kojem je postigla zapažene rezultate.
CrossFit Level 1 trener, sertifikovani trener za CrossFit weightlifting, Primal Move, FMS (Functional Movement Screening), Spinning i Indoor Cycling, TRX i Gymstick. Područja interesa su joj mobilnost, funkcionalni fitnes, stabilnost, masaža, nutricionizam i fizička priprema sportista. Veruje da budućnost leži u prevenciji, a ne rehabilitaciji. Masažom se bavi već 10 godina - bila glavni maser na ZG Open Triatlonu 2008, 2009 i 2010. godine. Na Serbia Throwdown 2014 bila je glavni sudija, kreator treninga i suorganizator, a na Zagreb Throwdownu 2014 je bila pomoćnik glavnog sudije i ko-kreator treninga.
Bila je 46. žena na Tour de Franceu od 9000 takmičara 2012. Cilj joj je da osvesti ljude o važnosti treniranja i pravilne ishrane i prekinuti trend "dvomesečnog vežbanja" i instant rezultata.


_________________________________________________________________________________

Rita LENCSES

Dolazi u Srbiju sa titulom Najboljeg nacionalnog prezentera u Mađarskoj za 2006, 2012, 2013 i 2014. godinu. Radi kao šef odeljenja za aerobik i pilates na International Wellness Institute, suvlasnik nekoliko fitnes klubova i bodyART škole za Mađarsku kao i internacionalni edukator bodyART sistema treninga. Završila The Semmelweis University, Faculty of Physical Education.

Tamara RATKOVIĆ

Internacionalni prezenter i edukator MK Pilates metode i pokretač bodyART škole za Srbiju i region. Pored završenog Fakulteta za kineziologiju sporta posvetila se proučavanju funkcionisanja ljudskog tela kroz različite discipline (International School of Shiatsu Switzerland, School of Macrobiotic Croatia, College of Homeopathy Serbia). Prezenter i edukator na mnogobrojnim internacionalnim konvencijama i kongresima od kojih se izdvaja Nike Srbija Presenter 2006. Fitnes ličnost za grupne programe 2013. Osnivač Aerobik i fitnes kluba STAR.


_________________________________________________________________________________

Danijela ŽIVKOVIĆ

Diplomu višeg sportskog trenera stekla je 2005. godine, odbranivši diplomski rad na temu „Aqua Fitness“ i od tada u potpunosti posvecena samo ovoj oblasti fitnesa. Dugi niz godina uspešno organizuje i vodi aqua fitness programe u dubokoj i plitkoj vodi. Angažovana u SRC Tašmajdan na planiranju, pracenju, organizaciji i edukaciji za Aqua programe. Svoje iskustvo i znanje za programe koji se realizuju u vodenoj sredini stekla je u zemlji i inostranstvu.

Jovana JOVANČEVIĆ

Licencirani fitnes instruktor sa višegodišnjim iskustvom u vodenju grupnih programa u vodi i na suvom. Radi kao aqua fitnes instruktor poslednjih 6 godina u SRC Tašmajdan a svoje bogato radno iskustvo stekla je i radeci kao instruktor individualnih programa.

Anđa STANKOVIĆ

Fitnes instruktor grupnih i inividualnih programa, u SRC Tašmajdan realizuje Aqua basic program kojim se kombinuju vežbe na suvom i u vodi za pocetnike i starije osobe. Specijalista za programe umerenog inteziteta za relaksaciju i potpuno opuštanje citavog tela.


_________________________________________________________________________________

Zumba® Fitness Masterclass

Osnovan 2001, Zumba® Fitness je globalni lajfstajl brend koji ujedinjuje fitnes, zabavu i kulturu u uzbudljivu plesnu fitnes senzaciju! Zumba® Fitness časovi su takozvani ''fitnes partiji'' na kojima se stapaju optimistični latino i ostali svetski ritmovi sa koreografijama koje su lake za praćenje, namenjene treningu celog tela, uz osećaj zabave. Pridružite se našim licenciranim Zumba® instruktorima koji će vas na Zumba® Fitness Mastreclass-u svojim zanosnim koreografijama dobro oznojiti, oraspoložiti, zabaviti i odvesti u jednu potpuno drugu fitnes dimenziju!

Licencirani instruktori koji će voditi Zumba® Fitnes Masterclass i koji vam obećavaju dobar provod na Fitnes Festu 4 powered by Reebok su: Jelena Milosavljević, Aleksandar Vođević, Ana Prokić, Mihalj Virag, Vera Predmerski, Iskra Hadžić, Milica Lukić, Zorica Jovanović-Ranković, Jelena Mitrovanov, Milorad Todorović, Anica Božić, Marija Mastilović, Vladimir Krohmalni, Andrijana Dodić, Danijela Đerić, Katarina Krsmanović, Ljubica Ćurčin, Dragana Dragićević, Emilija Mitić, Slađana Marinko, Ivana Beloica, Marina Grujičić, Jelena Prodanov, Snežana Antonić, Milenko Ćurčin, Isidora Ćorić, Marina Ilić, Lidija Živanović i Tanja Jovanović.


_________________________________________________________________________________

Milan MOSUROVIĆ

Preko 20 godina se aktivno bavi borilackim veštinama. Ima zvanje 4.DAN u aikidu. U svom višegodišnjem iskustvu pored aikida je izucavao kik boks, džudo, ninducu i ruski sistem.Clan je tehnicke komisije i generalni sekretar Srpske aikido federacije.Vodi aikido seminare u zemlji i inostranstvu. Pored treninga aikida, predaje na kursevima samoodbrane i borenja.


_________________________________________________________________________________

Dragana JOVANOVIĆ

Rodena u Beogradu i pre 17 godina je svoju profesiju diplomiranog pravnika zamenila za ono što je do tada radila kao hobi - širenje zdravog stila života i svu svoju energiju i znanje ulila u koncept Life centra, ciji je osnivac. Dragana Jovanovic je instruktor joge, DV NLP trener, ICI life, biznis i health kouc, ucitelj Autogenog treninga i mnogih antistres tehnika, prakticar energetskih tehnika kao što su teta, reiki i muna-ki, power pilates instruktor. Pisac knjige "Sreca je u nama", u izdanju Lagune.

Dragana BALIĆ

Joga i pilates instruktor u Life Centru. Sertifikovani instruktor grupnih fitnes programa (Fitnes Akademija) i sertifikovani instruktor joge. Vec više od 10 godina istražuje razne tehnike meditacije i licnog razvoja. Tantra i joga kao izvori mnogih savremenih metoda rada na sebi su joj posebno zanimljive. Neke od stvari koje su joj puno znacile na putu su transcendentalna meditacija, Art of living tehnika meditacije kao i tehnika disanja, Sudaršan krija, mnogobrojni seminari tantrickog ucitelja Makaje i kurs za instruktore joge kao i kurs meditacije Dragana Loncara u Vidja školi joge.

Natalija TRKULJA

Prvi licencirani instruktor Aviva Metode u Srbiji. Rodena 1969. godine u Subotici, po obrazovanju diplomirani geograf. Živi i radi u Beogradu. Licencu Aviva Fondacije je stekla 2010. godine. Autor je knjige "Aviva za hormonalni balans i plodnost". Kontinuirano održava casove Aviva vežbi u Beogradu, kao i radionice u drugim gradovima Srbije i regiona. Uspešnost ove Metode je potvrdilo veliki broj zadovoljnih vežbaca.


_________________________________________________________________________________

Nikola ALILOMOV

Kondicioni trener i bivši prvak države u dizanju tegova. U svojoj bogatoj sportskoj karijeri vlasnik je 20 titula prvaka države, obarao državne rekorde preko 80 puta,vlasnik najstarijeg rekorda Srbije, finalista svetskih i evropskih prvenstava.Važi za jednog od najboljih sportskih trenera bivše Jugoslavije i šire. Izuzetni rezultati u sportskoj karijeri, studije na FSFV u Beogradu i kontakt sa svetski poznatim trenerima Ivanom Abažijevom i Ludmilom Kocevim su mu omogucili implementaciju savremenih metoda treninga. Trenersku karijeru zapoceo u Grckoj 1997. u KK Panionios. U Solt Lejk Sitiju, SAD 2002. godine predvodi kondicionu pripremu srpske olimpijske bob sled ekipe. Karijeru nastavlja u Španiji,Italiji i Letoniji. 2008. u Engleskoj uspostavlja saradnju sa agencijom za mlade talente. 2006. osniva Klub Dizaca Tegova Sport Active u Beogradu. Od 2002. godine do 2008. godine predavac i profesionalni konsultant na Sportskoj Akademiji u Beogradu. 2012. preuzima funkciju Generalnog Sekretara u Savezu Beograda za Dizanje Tegova. Aktivno se bavi i humanitarnim radom.


_________________________________________________________________________________

Dragana Momić

Završila Sportsku akademiju, smer atletika i atletsko kondicioniranje, Ekonomski fakultet i Fitnes Akademiju. Bavila se atletikom, trčanjem na 800 metara, u AK Partizan. Fitnesom se bavi od 1995. od kada je vlasnik fitnes kluba Body Fit Studio. Svoj talenat za kik boks pronalazi u Full Contact klubu Beograd, gde i usavršava svoju tehniku koju prenosi u fitnes.

_________________________________________________________________________________

Mama fit program nudi odličan trening za mame i sjajnu zabavu za njihove bebe. Trening se sastoji iz: vežbi za jačanje, stabilizaciju, fleksibilnost, oblikovanje. Program podrazumeva kombinaciju aerobika, pilatesa, vežbi oblikovanja, joge sa pesmicama i animacijom koja zabavlja i uključuje bebe u sam tok programa.

ULAZ NA WORKSHOP ZA MAME SA BEBAMA KOJE ŽELE DA VEŽBAJU JE BESPLATAN!!!
Autor pro
grama -  Aleksandra VRANEŠEVIĆ

Rođena u Požegi. Studirala na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu i stekla zvanje diplomiranog trenera rekreacije. Dugi niz godina radi u oblasti fitnesa, kao instruktor grupnih programa i personalni trener. Osnivač i kordinator u fitnes centru Funfit. Majka troje dece.


_________________________________________________________________________________Program | Raspored | Kontakt

Copyright © Fitnes Fest 2015. All Rights Reserved.