Smeštaj za učesnike

Za sve učesnike Fitnes Festa 4 powered by Reebok koji žele da rezervišu smeštaj, mogu se obratiti našim saradnicima CITY CODE VIZURA GARNI HOTEL 4* koji se nalazi u okviru Sportskog centra Vizura (mesto gde se održava konvencija) i po promotivnim cenama obezbediti sebi ugodan boravak u Beogradu tokom konvencije. 

City Code Garni Vizura smešten je u mirnom delu Zemuna, na adresi Cara Dušana 105. U ponudi ima 28 komfornih soba i 1 apartman. Sve sobe su opremljene LCD televizorom, mini barom, klima uređajem, direktnom telefonskom linijom i wireless internetom. U sklopu City Code Garni Vizura nalazi se i Snack Bar – Vizura, koji svojom ponudom zdravih, laganih jela i vrhunske usluge, predstavlja mesto pravog uživanja i dobrog ukusa. U City Code Garni Vizura dočekaće vas srdačan i ljubazan tim, koji će učiniti sve da vaš boravak učini prijatnim.

Zvanična internet prezentacija hotela: CITY CODE GARNI VIZURA

Cenovnik smeštaja:

Rezervacija smeštaja se vrši putem mejla vizurasport@gmail.com slanjem svojih podataka i datuma željenog boravka sa obaveznom naznakom da ste učesnik Fitnes Festa 4 powered by Reebok.

Galerija slika:

Mapa lokacije hotela:


Program | Raspored | Kontakt

Copyright © Fitnes Fest 2015. All Rights Reserved.